Piure de dovleac cu piept de curcan – reteta pentru bebe 6 luni+

(Aceasta pagina contine link-uri afiliate. Pentru detalii click aici.)

Ingrediente si mod de preparare:

  • 100 gr dovleac Hokkaido
  • 50 gr cartofi
  • 30 gr piept de curcan
  • 1 lingurita ulei de rapita
  • 2-3 linguri suc de portocale

Dovleacul si cartofii se curata, se spala si se taie cubulete mici.

Carnea se spala si ea scurt si se taie marunt.

Toate ingredientele se gatesc impreuna la abur in aparatul de la Phillips Avent sau, clasic, intr-o craticioara pe aragaz, timp de 15 min.

Dupa ce s-au fiert, se adauga uleiul si sucul de portocale si se paseaza pana se transforma in piure. Si gata papa!

altex.ro

amazon.de

emag.ro

Daca ai incercat reteta te invit sa adaugi o poza la comentarii sau pe Instagram cu mentiunea @mammilicious.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.