Ingrediente si mod de preparare:
- 30 gr file de somon
- 100 gr morcovi
- aprox 25 gr cuscus
- 2-3 linguri suc de portocale
- 1 lingura ulei de rapita



Morcovul se curata, se spala si se taie rondele.
Pestele se trece printr-un jet de apa rece si se taie cubulete.
Apoi morcovul si pestele se pun impreuna la fiert timp de 15-20 minute in aparatul de la Phillips Avent sau clasic pe aragaz.
Intre timp se pregateste cuscusul conform indicatiilor de pe pachet. Eu folosesc varianta instant in care pun apa fiarta peste cuscus si il las cateva minute acoperit.
Dupa ce pestele si morcovul s-au fiert, se adauga sucul de portocale si uleiul si se paseaza cu blenderul pana ajunge la consistenta unui piure. Piureul astfel obtinut se serveste alaturi de cuscus.
altex.roDaca ai incercat reteta te invit sa adaugi o poza la comentarii sau pe Instagram cu mentiunea @mammilicious.
(Aceasta pagina contine link-uri afiliate. Pentru detalii click aici.)