Ingrediente si mod de preparare:
- 1 banana coapta
- 250 gr faina
- 1 lingurita praf de copt
- 100 gr unt topit
Banana se curata de coaja, se paseaza cu furculita, apoi se pune intr-un bol. Se adauga faina cernuta, praful de copt si untul topit. Se amesteca pana se incorporeaza bine toate ingredientele si devine un aluat omogen si usor de modelat.
Pe blatul de lucru (masa) se presara putin faina, pentru a preveni lipirea aluatului de blat, si apoi se intinde aluatul intr-o foaie subtire (aprox 5 mm). Aluatul se decupeaza cu ajutorul unor forme de biscuiti sau a unui pahar, iar formele rezultate se transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Biscuitii se tin la cuptor timp de aprox 15 min la o temperatura de 180 grade.



Dupa ce biscuitii s-au copt, se scot pe un gratar si se lasa la racit. Se pot pastra pentru mai mult timp intr-un borcan cu capac.

Daca ai incercat reteta te invit sa adaugi o poza la comentarii sau pe Instagram cu mentiunea @mammilicious.
Am facut aceasta reteta, dar am inlocuit untul cu 100 gr ulei de cocos. Au iesit foarte gustosi!
ApreciazăApreciază
Buna Andreea! Ma bucur foarte mult ca ai incercat reteta si ti-a placut! Iti multumesc pt feedback 🥰🤗
ApreciazăApreciază